introductieAls lokaal ontwerpbureau voor bouwkunst zijn wij vele jaren actief in de regio Woerden en daarbuiten. Naast traditionele luxe landhuizen (van oudsher een specialiteit) is ook de realisatie van moderne ontwerpen aan ons toevertrouwd.

U kunt ons inschakelen voor het ontwerp alleen, als solitaire opdracht, waarna u zelf de regie voert bij de realisatie. U kunt er ook voor kiezen het hele traject aan ons toe te vertrouwen, vanaf de eerste vrijblijvende schets tot en met de eindoplevering. U bent dan verzekerd van een soepel verlopend traject, waarbij wij u veel werk (en zorgen) uit handen nemen. Wij regelen de bouwvergunning, adviseren bij de selectie van de voor uw woning meest geschikte aannemer en begeleiden de bouw alsof het onze eigen woning betreft.

Wat het bouwtoezicht betreft: dit vergt de nodige kennis en ervaring, je moet weten waar je op moet letten, om het bouwbudget niet onnodig te laten oplopen. Onze ervaring is dat opdrachtgevers die zelf toezicht houden, dat achteraf toch liever hadden uitbesteed.